MUSIKAL – FELLESPROSJEKT

Hvert år har vi en periode på to uker hvor den vanlige timeplanen må vike, og alle elever og ansatte jobber med et felles prosjekt. Etter en intens periode med øving på sang, dans, musikk og tekst, produksjon av kostymer og kulisser, motivasjon av medelever og kafédrift, ender det hele i en musikal som vises frem til venner, familie og andre skoler.

 

I 2014 var det syvende gangen vi gjennomførte fellesprosjektet, og elever og ansatte jobbet intenst med øving av tekster, melodier, dans og sang. Årets musikal het «Kvinner og menn» og hadde premiere tirsdag 18. februar, 8 dager etter at manus ble utdelt. Det ble laget plakater og pressemeldinger, motivasjonsgruppa motiverte med film og vafler. Det ble produsert kulisser, rekvisita og kostymer. Sminke og frisyrer ble også planlagt ned i minste detalj. Hør gjerne på If you were a woman, Jenter, Dancing Queen og På ‘an igjen mens du ser på bildene.

Her er bilder fra «Livets reise»  fra 2013. Nynn gjerne på sanger som Lay all your love on me, I want to hold your hand og Sweet dreams are made of this mens du ser på bildene.

MOTIVASJONSVIDEO MED YLVIS

Alle fellesprosjekt har en motivasjonsgruppe som bl.a lager motivasjonsvideoer for å få opp temperaturen i prosjektuka. Enkelte år lykkes de å få med seg såkalte kjendiser, og for noen år siden så lot vi oss motivere av brødrene Ylvisåker.