UTVIKLE DEG SOM SANGER OG MUSIKER

MUSIKK OG VOKAL

Studietur til Broadway, New York
LES MER OM LINJEN

MUSIKKENS VERDEN

Velkommen til et spennende år på Musikk- og Vokal! Hos oss får du utvikle deg som sanger, artist og musiker. Du får muligheten til å lære, utforske og fordype deg i musikkens verden. Uansett hva dine fremtidsambisjoner er, om du planlegger å satse på en karriere som artist eller bare er glad i musikk, så vil et år hos oss gi deg verdifulle opplevelser og erfaringer du alltid vil ha nytte av.

Vi jobber med sang og uttrykk for å formidle noe mer; en handling, en følelse, en stemning, en konflikt. Vi utforsker kroppsspråk og bevegelse for å finne vår stemme. Dette gjøres både i grupper (Masterclass), ledet av dyktige fagpersoner, og en-til-en.

forside

INDIVIDUELL UNDERVISNING

Du vil få tilbud om privattimer med en sangpedagog som skreddersyr undervisningen etter dine erfaringer, ønsker og ambisjoner. Du får også mulighet til å velge timer i piano eller gitar, slik at du kan lære å akkompagnere deg selv. Hvis du spiller andre instrumenter, kan vi hjelpe deg med å finne instrumentallærer til de fleste instrumenter – vi har gode kontakter i kulturbyen Bergen!

spillergitar

VOKALGRUPPE

I klassen blir du del av en spennende og variert vokalgruppe som fremfører mange forskjellige typer musikk. Her synger vi flerstemt og vi velger repertoar fra ulike sjangere som populærmusikk fra ulike perioder, musikaler, jazz, viser, julesanger (!) og andre ting dere måtte ha lyst til. Du vil få opplæring i hvordan å lage koring og harmoni på låter, gjerne selvskrevne!

Om du har lyst til å skrive dine egne låter og egne arrangement, så er dette et perfekt utgangspunkt for å få prøvd ut musikken din live!

kor

STUDIO OG INNSPILLING

Vi har vårt eget lille lydstudio der du kan lage enkle innspillinger på godt utstyr bestående av iMac, Focusrite lydkort, monitorer og studiomic. Du vil få grunnleggende opplæring i bruk av utstyret, og du kan bruke det både til å lage egne ting, eller du kan spille inn coverversjoner av ting du liker.

Studioo

OPPTREDENER

Vi bruker klassetiden til å skape gode opplevelser på scenen og jobber stadig mot vår neste opptreden. Vi har huskonserter på skolen og vi opptrer på forskjellige steder rundt om i Bergensområdet, gjerne sammen med andre kor/ensembler. På turnè får vi muligheten til å knytte bånd med hverandre mens vi opplever forskjellige steder og kulturer.

duo

MINNER FOR LIVET

I løpet av tiden på Musikk- og Vokal, lager vi ikke bare mye flott musikk, men vi bygger vennskap og opplevelser som du alltid vil ha med deg. Etter året hos oss vil du ha utallige gode minner å se tilbake på, og du vil ha utviklet deg på mange områder som vil være av stor verdi for veien videre. Hvem vet, kanskje vi sees på scene i Grieghallen, på en musikkfestival, eller Broadway!

sang

STUDIETUR TIL NEW YORK

NEW YORK, BROADWAY

Musikk og vokal reiser til New York og opplever den unike pulsen i byen, vi går på konserter, har workshop og ser musikal på Broadway. I tillegg har byen utrolig mye å by på av opplevelser og kultur, og vi suger til oss så mye vi kan.

SPØRSMÅL OM LINJEN?

Ta gjerne kontakt med linjeleder på Musikk og Vokal:

Linjelærer Karina Opdal

piano
vokalgruppe
teater
piano