India

GLOBALT PERSPEKTIV – INDIA

 

Før vi reiser tilbake til Norge vil vi foreta vår egen ekspedisjon i statene Karnataka og Kerala. Der venter et mangfold av nye eventyr og opplevelser som vil sveise oss ytterligere sammen.

 

Vi skal besøke templer og Maharajas palasser i Mysore. I Bandipur skal vi på safari og fotojakt etter tiger og andre ville dyr i jungelen. Vi skal ri på elefanter og avsted på fottur over sletteland og knauser. Så skal vi videre til kysten ved Calicut og Kappad hvor vi skal bo på en tidløs strand ved det stedet Vasco da Gama først steg i land da han fant sjøveien til India i 1498. Ferden fortsetter til Kannur hvor vi gleder oss til å kule ned i flere dager og bo på det koselige gjestgiveriet til ekteparet Rozi og Nazir.

 

I denne familiens strandbungalow, langt borte fra masseturismen, vil vi bli servert velsmakende hjemmelaget indisk mat, lære oss yoga, meditasjon og dans. Du vil også bli beriket av andre kulturelle uttrykksformer karakteristisk for regionen. Du kan fiske, padle, nyte det rike fuglelivet, bade eller bare slappe av og la den varme solen tine din frosne vinterkropp.

 

I Kasargod får vi kanskje en anledning til å dra på de berømmelige ”backwaters” før vi setter kursen tilbake til Bangalore.