Åsane Folkehøgskole | Statsraad Lehmkuhl
Skolen har linjene: Musikk og Vokal, Teater og Impro, Globalt perspektiv - India, Latin-Amerika - Mexico og Cuba, Skriveverksted, Spilldesign og programmering, Kunst og Design og Hestesport. Eies av av IOGT i Norge og har et nært samarbeid med bistandsorganisasjonen FORUT.
folkehøgskole, åsane, bergen, teater, impro, musikk, vokal, sang, internasjonalt arbeid, kunst, design, litteratur, skrivekunst, hestesport, spilldesign, programmering, latin-amerika, india
23151
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23151,,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
SL1
STATSRAAD LEHMKUHL TIL SHETLAND

Som innledning på skoleåret reiser vi med Norges største seilskute, Statsraad Lehmkuhl til Shetland! Dette blir en reise der vi gjennom samarbeid og tett samliv blir kjent med oss selv og hverandre, og der vi skal legge grunnlaget for et fantastisk skoleår!

Å seile en stor seilskute er en fantastisk opplevelse. Å oppleve elementene i form av vind og vær, fravær av motorlyd, arbeide i riggen, stå til rors på ei skute – det kan knapt beskrives! Det må oppleves! I tillegg er vi helt avhengig av hverandre. Seilene kan ikke heises eller pakkes uten at vi, medseilerne utfører jobben, vi må holde utkikk i forpiggen, gå brannvakt under dekk, jobbe i byssa, og i det hele tatt yte vår del for at seilskutelivet skal fungere. Det hele skjer under kyndig og rutinert veiledning av skutas faste mannskap. Vi sover i hengekøyer på banjeren, og vi går vakter døgnet rundt slik man har gjort på alle båter til alle tider!

Lyst å bli med på spennende seiletur med Statsraad Lehmkuhl?

START SKOLEÅRET MED VIND I SEILENE

Vi starter skoleåret med en fantastisk seiltur med Statsraad Lehmkuhl til Shetland.

OPPLEVELSER SOM STYRKER SAMHOLDET

Dette blir en reise der vi gjennom samarbeid og tett samliv blir kjent med oss selv og hverandre, og der vi skal legge grunnlaget for et fantastisk skoleår!

OPPLEVELSER DU VIL HUSKE RESTEN AV LIVET

Bli en aktiv del av manskapet og opplev seilskutelivet på nært hold.

BLI MED PÅ SEILTUR MED STATSRAAD LEHMKUHL TIL SHETLAND

På Shetland får vi oppleve vårt Nordiske slektskap – øyene i vest er befolket av etterkommere etter nordmenn, svensker og dansker – blant annet. Vi reiser på sightseeing på øya, blant annet til sørspissen av øya der det er rike fuglefjell og vakker og vill natur.

Kostnaden til turen er lagt inn i skolepengene. Alle må ha sovepose og varme klær, inkludert godt regntøy!

SL2

SE OGSÅ VÅRE SPENNENDE VALGFAG

Yoga / Acroyoga
In Valgfag
Filosofi
In Valgfag
Kjøkken
In Valgfag
Kreativ skriving
In Valgfag
EXPLORE NEPAL
In Skoletur / Valgfag
Keramikk
In Valgfag