utleie
UTLEIE

Åsane folkehøgskole har et eget kurssenter med konferanserom, peisestue og tekjøkken. Dette leies ut til ulike kurs, årsmøter, konferanser, konfirmasjoner og andre festlige markeringer.

Åsane folkehøgskole ligger i flotte omgivelser ved Sørfjorden 2 mil nord for Bergen sentrum, og er et utmerket sted for sommerskoler, kurs og slektstreff. Fra begynnelsen av juni til midten av august leier vi gjerne ut til grupper som trenger overnatting.

De fleste av våre internat har plass til 16 personer fordelt på 8 doble rom. To og to rom deler bad med dusj og toalett. Internatene har også et lite tekjøkken, en felles stue, vaskemaskin og tørketrommel.

Kontakt Merete Litland for mer informasjon: 55 39 51 54 – merete.litland@asanefolk.no

TA KONTAKT FOR LEIE AV LOKALE

På Hylkje finner man godt turterreng med mulighet for å komme seg opp på Veten, 486 m.o.h.  Fem minutters gange fra skolen finner man Mynteviken, en koselig lokal badeplass, og rett nedenfor skolen er det mulig å fiske. Bak skolen har vi en grusbane, og det er mulig å spille basket, badminton, volleyball med mer på skoleplassen.

Ta kontakt med Roald Heggernes på roald.heggernes@iogt.no eller 932 82 679 for mer info om muligheter for leie av lokaler.