Nå er det bare 19 timer, 36 minutter og 51 sekunder til vi i Globalt perspektiv skal dra til India! Vi har alle i klassen grugledet oss. Det har vært nerver i høyspenn, det har vært glede, det har vært lite søvn. Vi er likevel klare til å reise. Vi har øvd inn et kulturelt program som vi skal presentere for barna ved barneskolen, Nammane, etter vi er ferdige med vårt arbeid på APSAs sentre. Vi har vært på apoteksafari og brukt opptil 1000 kroner, eller mer, på medisiner.

Fint med besøk av mor og søster før avreise. Foto: Tori Heitmann Jørgensen

Fint med besøk av mor og søster før avreise. Foto:
Tori Heitmann Jørgensen

Jeg har stresset en del med å få skrevet ferdig søknader til å søke på Københavns universitet. Tror jeg har brukt rundt 8 timer til sammen bare på å skrive ferdig CV og søknad til universitet. Dette har også resultert i en del frustrasjon og fortvilelse, men nå er alt sendt av gårde og jeg kan bare krysse fingrene.

Jeg fikk besøk av mamma og søsteren min denne helgen. Jeg ba dem om å ta med siste rest av det jeg manglet i bagasjen. Vi hadde en veldig koselig kveld som bestod av shopping, kafétur, baking av ostekake og jeg som fortalte om reisen og søknadene jeg har sendt ut. Vi hadde en koselig jentekveld i Bergen.

Vi hadde en litt tårevåt mor på slutten av kvelden som aller helst ville snakke om oppveksten vår og om når hun selv studerte i Bergen. Hun er veldig stolt av meg som skal reise til India for å hjelpe andre frivillig. Det var veldig fint å ha mamma og søsteren min på besøk. De er begge en viktig støtte for meg, og det var veldig greit å få med de resterende tingene jeg manglet i pakkingen.

Foto: Tori Heitmann Jørgensen

Foto:
Tori Heitmann Jørgensen

Her er et bilde av mamma som har bestemt seg for å glede seg til sitt førstefødte barn skal reise på andre siden av kloden. Jeg blir litt skremt av min egen mor på den andre siden. Nå skal vi feire valentinsdagen, morsdagen og jeg skal hjelpe til på skolens solidaritetskonsert. Håper på å bli ferdigpakket innen kvelden!

 

Tekst: Tori Heitmann Jørgensen, Globalt Perspektiv 2015/2016