I dag er det dag 2 av vårt fellesprosjekt «Hair». Nå er vi godt i gang med alt fra planlegging, rigging, øving og bygging av scenografi og leting av rekvisitter. Det har vært spesielt stor fremgang i rigging av scene idag. De har satt opp stillas, lerret og lagd plass til rekvisitter til musikalen.

På gruppen som arbeider med kostymer jobber de med å finne frem klær de kan sy om slik at de passer til musikalens «Hippie» stil. De syr på alt fra jeans som skal bli slengbukser til å ordne dedikerte klesstiler til de forskjellige rollene. Vi på Foto, Film, Blogg og PR har i dag lagt arbeid inn i å kontakte diverse medier for å prøve å tiltrekke oppmerksomhet til musikalen. Det har også blitt reist rundt i nærområdet å gitt ut flyers og hengt opp plakater for musikalen for å tiltrekke mer oppmerksomhet.

I løpet av dagen har vi også gått rundt til alle de forskjellige gruppene å spurt hva enkeltpersoner syns om prosjektet så langt. Dans mente at dette var et morsomt men stressende prosjekt, og de har laget dans til 2 forskjellige sanger i bruk så langt. Kostyme-gruppen sa at det var gøy å jobbe sammen med andre grupper som må prøve de forskjellige kostymene de setter sammen og lager. Animasjon jobben deres er gøy og interessant, men de hadde en følelse at det kommer til å bli mer stressende senere i løpet. Scene-arbeiderene sier at det var kult å samarbeide i en stor gruppe der det er stor mulighet for å bli bedre kjent med mennesker du kanskje ikke allerede kjente så godt. Til sist var det stammen, hovedrollene i musikalen, som sa at det var veldig gøy å jobbe, de blir bedre kjent med hverandre og kan støtte hverandre opp og jobbe i felleskap.

Vi konkluderer blogginnlegget idag med at det ser ut til at prosjektet blir tatt godt imot av elevene og at de koser seg med prosjektet. Selv om det senere i løpet kan bli veldig stressende siden det er så mye som må bli gjort.

 

Animasjon/Projeksjons-gruppen  –  Foto; Emilie Kjørslevik Thomassen

Lyd/Lys gruppen  –  Foto; Emilie Kjørslevik Thomassen

Stammen øver på sangene  –  Foto; Emilie Kjørslevik Thomassen

Plakater i produksjon. –  Foto; Emilie Kjørslevik Thomassen

Skrevet av; Jesper Lunde-Bergersen og Fredrik Hansen