I dag er det torsdag, og med det så er det musikalprosjektets fjerde dag! I dag er det full sving på skolen, og humøret er fortsatt på topp rundt på gruppene. Gruppen som jobber med kostymer hadde hendene fulle i dag, da de skulle dele ut kostymer til alle som ikke hadde fått det enda. Utrolig mye spennende og forskjellige klær, og det er lett å begå feil når man ser igjennom alle plaggene, da en kjole kan lett se ut som en bøff. Hvem som gikk på denne feilen skal ikke røpes. Her er det alltid hardt arbeid, og de jobber på spreng for å få ferdig kostymer til alle som trenger det.

På gruppen som arbeider med animasjon og prosjektering kunne man lett se at det var mye å gjøre. Stress er det ordet jeg kan beskrive atmosfæren med, men de er sikre på at de klarer å dra det i havn til første forestilling.

Gruppa som jobber med rekvisitter og scenografi var hardt i arbeid i dag. Det første man ser når man går inn i rommet er store rekvisitter som dekker store deler av hele rommet. Det her er det bare å glede seg til å se! Inne i gymsalen kunne man se fruktene av arbeidet til gruppa, der store deler av rekvisittene til stykket nå begynner å falle på plass. Noen holder til og med på med street art!

Øving til musikalen er godt på vei, og konsentrasjonen var dyp når jeg stakk hodet innom øvingslokalet. På skuespillergruppa får du alt du noensinne kan trenge innenfor energi og innlevelse, og de er helt klare til å levere på det når forestillingen er klar til å vises!

Nora fra Globalt Perspektiv og Nora fra Spilldesign. Foto: Mathias Melø Haugen

Planleggende Animasjonsgruppe. Foto; Mathias Melø Haugen

Sverre og Ylva fra Globalt Perspektiv i hardt arbeid. Foto: Mathias Melø Haugen

 

Skrevet av: Mathias Melø Haugen