I dag er det dag 6 av fellesprosjektet vårt HAIR, og det er nå kun 5 dager igjen til premieren braker løs for fullt! Forestillingene nærmer seg nå med stormskritt, og man merker at det er mye som må ordnes og jobbes med for å kreere en imponerende musikal. Det kommer tydelig fram hvor viktig det er med et godt samarbeid mellom gruppene slik at alt faller på plass til rett tid!

Kostymegruppa har i dag som hovedprosjekt å sy sammen mygglommer til alle skuespillerne som skal stå på scenen, slik at mikrofonene blir skjermet og ikke så synlige for publikum. Scenografi og rekvisitter jobber med å tagge og male ulike elementer som skal brukes til musikalen, og lyd og lys, samt animasjoner og projeksjoner, fortsetter å jobbe med det de holder på med. Det virker som om alle har full kontroll over de prosjektene de er satt i gang med!

Vi på Foto, Dokumentasjon, PR og blogg skal i dag blant annet filme det som jobbes med i gymsalen mellom stammen og dansegruppene. Vi jobber nemlig med å sette sammen ulike klipp fra hver prosjektdag hvor planen er at vi til slutt får laget en kortfilm om alle forberedelsene våre. Vi tenker å vise kortfilmen til hele skolen på en morgensamling, som en liten oppsummering av alt det arbeidet vi har lagt i å skape HAIR-musikalen.

Prosjektdagen i dag varer fra 10:00 til 13:30, hvor vi til slutt går gjennom en oppsummering av hva gruppene har jobbet med i auditoriet. Vi finner ut av hva som eventuelt må jobbes ytterligere med i løpet av dagen, og får et generelt overblikk av hvor langt vi har kommet.

Skrevet av: Vivian Engh
Foto av: Hansi Jakobsen