30. januar var den siste dagen av slangens år, og i den anledning hadde Kinaklassen en litt spesiell torsdagstime. Klassen inntok skolekjøkkenet, og under lærer Liu Huas kyndige veiledning begynte vi å lage mat. På menyen stod kokte jiaozi, tynn deig med kjøtt- og grønnsaksfyll i, og klassen delte seg opp i grupper og tok for seg hver sin del av arbeidet. 

Noen fikk i oppgave å lage deigen til jiaozi-skinnene, mens to andre grupper lagde hver sitt fyll med svinekjøtt og forskjellige grønnsaker. Kinaklassen lagde også sin egen deilige saus til å dyppe jiaoziene i, og klarte til slutt å pakke inn fyllet i deigen og koke maten. Det smakte kjempegodt!

Mens flesteparten av klassen lagde maten, satt et spesialutvalg av klassen og lagde lykkebringende plakater til å pynte inngangsdøren til Kinaklasserommet med. Til slutt satt vi alle og nøt måltidet sammen og ønsket det nye nyttåret velkommen. 

马年大吉, ønsker dere et godt hestens år fra alle oss i Kinaklassen!»

Hilde Marie