Kulturreise til London,  9.-12. oktober 2014
Bli med skuespiller og artist Cato Jensen på en teater og musikalreise til fantastiske London for å se de verdensberømte musikalene Billy Elliot, Phantom of the Opera og Mamma Mia.
Opplev London fra åpen buss, få med deg det sydende livet på Camden Market og få omvisning på Shakespeares Globe.
I forkant av kurset møtes vi på Åsane folkehøgskole for å bli kjent med hverandre, og for å gå gjennom program og forestillinger i London.
Når vi er tilbake fra vår musikalreise møtes vi igjen til en hyggelig kveld på folkehøgskolen. Disse kveldene byr vi på typisk britisk kost fra skolens kjøkken.

Prisen på kroner 9.850,- inkluderer:

– forkurs og etterarbeid på Åsane folkehøgskole inkludert servering
– norsk reiseleder
– flyreise Bergen – London tur retur med British Airways
– alle skatter og avgifter
– 3 netter i dobbeltrom med frokost på The Caesar Hotel i Bayswater
– 3 musikaler
– omvisning på Shakespeares Globe
– en felles lunsj
– transport i London

Picture

Om Cato Jensen
Ved siden av å være teaterlærer på Åsane folkehøgskole er Cato Jensen også kjent som artist og skuespiller. Han har vært med på en rekke teateroppsetninger i Bergen og omegn, har hatt regi på mange oppsetninger og skrevet en rekke skuespill og sanger.
I jobben som teaterlærer på Åsane folkehøgskole har Cato gjennom årlige studieturer gitt mange av skolens elever en smakebit på teater- og musicalbyen London.
Nå er han klar for å dele sine erfaringer og kunnskaper med deg, og tar deg med på en teater- og musikalreise til fantastiske London for å se de verdensberømte musikalene Billy Elliot, Phantom of the Opera og Mamma Mia.  Du får også med deg  London fra åpen buss, det sydende livet på Camden Market og omvisning på Shakespeares Globe.

Påmelding

Påmelding til Åsane folkehøgskole på e-post eller på telefon 55 39 51 90  innen 1. juli.