I begynnelsen av skoleåret, holdt jeg meg på Hjortland, i og med at jeg bare har holdt på med ridesport før jeg kom hit. Ridning er gøy, men jeg ble fort rastløs, og ville prøve noe nytt! Jeg bestemte meg så for å prøve å snuse litt på travsporten, og ble så plassert hos Claus Olsen på travparken sammen med Karianne, og jeg har siden ikke sett meg tilbake!
På ridetur  På søndagstur
Jeg elsker travsporten, man lærer så mye, og det er aldri en kjedelig dag på travparken. Hver eneste dag lærer vi noe nytt, og vi har sett på hestemassasje, behandling med BioLight, akupunktur, vi har fått tatt med hester på veterinærbesøk, hvor vi har fått sett veterinærene i aksjon med sprøyting av bein, og diverse andre behandlinger.
Hos veterinæren  Akupunktur på hest
Vi har også til og med fått sittet i startbilen under løp, noe som var utrolig gøy! Skikkelig adrenalinrush!
Jeg har fått holdt på med snille hester, dumme hester også videre. Det jeg syns er morsomst med travparken, er at det er mye mer fart og spenning, noe som passer meg veldig godt. Jeg liker en utfordring, enten det er fra bakken eller på hesteryggen.
Stor trillebår

Etter jeg begynte på travparken, har jeg ikke hatt noe lyst til å dra tilbake til Hjortland. Ikke misforstå, det er flotters på Hjortland, men travsporten har fanget meg mer enn det ridesporten har gjort. Det er artig å få gjøre noe nytt, og utforske en ny gren av hestesporten.

Alt i alt, så trives jeg utrolig godt på travparken. Travhestene har jo utrolig godt av å bli ridd, og jeg har stor tro på allsidig trening. Jeg og Karianne har også begynt å få kjøre hester alene nå, og det er utrolig gøy å få slik tilitt! Vi har kjørt noen hester som er en liten utfordring, og det liker jeg! (selv om det er litt irriterende akkurat der og da), men det er jo slik man lærer, og jeg er glad for at de gir oss litt utfordringer i stallen.
Første kjøretur alene   Verdens beste Høiby Pila

Hvis du som leser dette, vurderer å søke deg inn på Hestesportlinja på Åsane folkehøgskole, så anbefaler jeg deg virkelig å gjøre det!
Her får du litt av alt, og du kan bestemme selv hva du vil fokusere mest på. Ridning eller travsporten.
Noen i klassen min har en god mix, noen er bare på travparken og noen er bare på Hjortland.
Du bestemmer selv.

Med vennlig hilsen
Camilla Navjord