Nå er det ikke lenge igjen til Åsane Folkehøgskole sitt solidaritetsløp «Løp for India». Fredag 22. april nærmer seg med stormskritt og Globalt Perspektiv er godt i gang med alle forberedelsene frem mot løpsdagen.

Alle i klassen gjør sin del for at dette arrangementet skal bli så bra som mulig. Noen skaffer sponsorer som kan sponse oss med nødvendig utstyr, mens andre er aktive på sosiale medier og oppdaterer alle løperne jevnlig. Klassen er delt inn i ulike grupper, og hver av dem har sine ansvarsområder (spons, sosiale medier, PR, rekrutering og logistikk).

Rekruteringsgruppen inviterer ulike organisasjoner og kjente personer fra Bergen og Hordaland til å være med og løpe. Logistikkgruppen har laget en plan over hvordan ting skal se ut rundt Lille Lungegårdsvann på den store dagen. I tillegg lages det illustrasjoner for t-skjorter, som løperne kan løpe i.

Globalt Perspektiv har fortsatt en del å gjøre igjen, før vi kommer i mål. De siste ukene nå før fredag 22. april vil bli travle, men selvfølgelig veldig spennende . Vi ser frem til «Løp for India», og håper at dette blir et kjempebra arrangement.

Mari3

Mari2

Mari4

Tekst og bilder: Mari Gvritishvili, Globalt Perspektiv 2015-2016