Det å begynne på Åsane folkehøgskole var et spontant valg, og definitivt ikke noe jeg angrer på. Alle sier at et folkehøgskoleår er det beste året i livet, og jeg vil absolutt bekrefte at for meg så har dette året vært innholdsrikt og lærerikt. Jeg valgte Åsane folkehøgskole fordi skolen hadde Latin-Amerikalinjen som jeg interesserer meg for, og fordi skolen ligger ganske nær Bergen sentrum.

Jeg valgte Latin-Amerikalinjen og angrer ikke et sekund på det. Vi hadde verdens beste lærer, Solgun, og en fantastisk studietur til Mexico og Cuba! I timene lærte vi om Latin-Amerika, forskjellige kulturer, historie, salsadansing og lagde mye meksikansk mat. Vi fikk også besøk fra elever fra Latin-Amerika, feiret nasjonaldagen til Mexico, og året var både innholdsrikt og morsomt!

På skolen fikk jeg mange gode venner, og året hadde ikke vært det samme uten de! Man blir kjent på en helt ny måte siden man bor så tett på hverandre, og jeg var heldig som møtte så mange herlige mennesker!

Kristin Iversen