Nå er vi snart klar for siste halvpart av skoleåret, foruten og være i stallen, skal vi også lære noe nytt nå på nyåret; hestemassasje. De fleste liker massasje, og dette gjelder også hestene. Hestesportsklassen får i januar besøk av Tone Helen Bache som er utdannet innen massasje, laser, termografi, enkel kiropraktikk m.m

Hun vil gi oss et innføringskurs i hestemassasje . Dette er et fire dagers kurs som har som mål å gi deltakeren en innføring i hvordan man kan utføre en full forebyggende massasjebehandling til bruk på egne hester. Kurset inneholder i tillegg temaer som litt grunnleggende anatomi og muskellære, sirkulasjons- og nervesystemet, når det er gunstig med massasje, og når man bør unngå det osv.

Man kan ikke lære å behandle hest på fire dager, men dette er ypperlig for deg som vil supplere med egen massasje i tillegg til evt. terapeut og på den måten kanskje redusere behovet for behandling av utenforstående. Kurset vil bestå av både terapi og praksis, og jeg tror jeg kan garantere at både elever og hester kommer til å sette pris på dette.

Vi gleder oss til noen spennende og lærerike dager med Tone 🙂

Tone i aksjon

Tone i aksjon