Linjer på Åsane folkehøgskole

Elevene på Åsane folkehøgskole har et svært bredt utvalg i linjer på skolen. Felles for linjetilbudet er et ønske om å levere folkehøgskole med innhold. Et springbrett til videre studier og arbeidsliv. Under kan du lese mer om de forskjellige linjene våre.

Design og arkitektur

Et år med formgivning, tegning og modellbygging, med inspirasjon fra arbeidene til noen av verdens beste arkitekter og designere. Studietur til Japan!

Digital animasjon & grafikk

Ønsker du å visualisere ideene dine gjennom digital animasjon og grafikk? På denne linjen vil du lære å blåse liv inn i livløse objekter og karakterer på skjermen, og skape og kommunisere gjennom bevegelse. Studietur til Japan

Forfatterlinjen – Skriveverkstedet

Forfatterlinjen Skriveverkstedet har skapt og videreutviklet forfatterspirer siden 1995. Hvert år tar forfatterlinjen mot 10-12 skrivelystne elever som ønsker å skrive for å skrive bedre. Her får elevene følge egne tekster hele veien fra ide til publikasjon.

Global Solidaritet

Global Solidaritet er linjen for deg som lurer på hvorfor verden er som den er, samtidig som du ønsker å bli en aktiv deltaker i vårt globale samfunn. Etter et år på linjen vil du se verden mer nyansert, og forhåpentligvis la deg inspirere til å forandre verden. 

Latinamerika: Cuba og Mexico

Er du klar for et Latinamerikansk eventyr? I vårsemesteret drar vi på en ca. fire uker lang studiereise til Mexico og Cuba. Turen er lagt opp som en backpackertur, og du vil komme i nærkontakt med Mexicansk og Cubansk kultur, mat, historie, natur.

Musikal og dans

Er du glad i å synge, danse og spille skuespill – i en og samme forestilling? Da er dette linjen for deg! På denne linjen jobber vi nemlig med alle disiplinene sang, dans og skuespill.

Musikk og vokal

Velkommen til et spennende år på Musikk- og Vokal! Hos oss får du utvikle deg som sanger, artist og musiker. Du får muligheten til å lære, utforske og fordype deg i musikkens verden.

Spillutvikling

Lage dine egne spill? På linjen Spillutvikling lærer du å utvikle et spill fra konsept til ferdig produkt. Et år på denne linjen gir deg grunnleggende kunnskap og erfaring innenfor programmering, 2D og 3D design, animasjon og lyd.

Teater & impro

På Teater og improlinjen vil du få utvikle deg som skuespiller. Du får opplæring og veiledning til videre satsing innen teater. Vi jobber med skuespillerteknikk og impro, scenetekst, regi og scenografi og teaterfagets mange fysiske uttrykksformer.