Linjer på Åsane folkehøgskole

Elevene på Åsane folkehøgskole har et svært bredt utvalg i linjer på skolen. Felles for linjetilbudet er et ønske om å levere folkehøgskole med innhold. Et springbrett til videre studier og arbeidsliv. Under kan du lese mer om de forskjellige linjene våre.

MUSIKAL OG PERFORMANCE

Syns du det er gøy å være kreativ sammen med andre? Liker du følelsen av å stå på scenen og synge, danse og spille – leve deg inn i en rolle og opptre? Da er dette linjen for deg!

SKRIVEVERKSTEDET

Forfatterlinjen Skriveverkstedet har skapt og videreutviklet forfatterspirer siden 1995. Hvert år tar forfatterlinjen mot skrivelystne elever som ønsker å utvikle sine skriveferdigheter. Her får elevene følge egne tekster hele veien fra ide til publikasjon.

REVY OG TEATER

På Revy og teater-linjen vil du få utvikle deg som skuespiller. Du får opplæring og veiledning til videre satsing innen teater. Vi jobber med skuespillerteknikk og impro, scenetekst, regi og scenografi og teaterfagets mange fysiske uttrykksformer. .

ARKITEKTUR OG DESIGN

Et år med formgivning, tegning og modellbygging, med inspirasjon fra arbeidene til noen av verdens beste arkitekter og designere. Studietur til Japan! 

ANIMASJON OG GRAFIKK

Ønsker du å visualisere ideene dine gjennom digital animasjon og grafikk? På denne linjen vil du lære å blåse liv inn i livløse objekter og karakterer på skjermen, og skape og kommunisere energi, humor og følelser gjennom bevegelse.

LATIN-AMERIKA, CUBA OG MEXICO

Er du klar for et Latinamerikansk eventyr? I vårsemesteret drar vi på en ca. fire uker lang studiereise til Mexico og Cuba. Turen er lagt opp som en backpackertur, og du vil komme i nærkontakt med Mexicansk og Cubansk kultur, mat, historie, natur, og ikke minst: Mennesker!