Utleie

Åsane folkehøgskole ligger idyllisk til med nydelig utsikt mot fjorden, bare en kort biltur fra Åsane sentrum og Bergen by.

I skoleferier leier vi ut skolebygg og internat til kurs og andre arrangementer. Vi har flere faste gjester som kommer tilbake hvert år.

Våre fasiliteter:

– Rom: auditorium, 6 klasserom, 2 grupperom, fellesstue, øvingsrom til dans, undervisningskjøkken, spisesal og treningsrom.

– Skolen har ballbinge, gymsal og treningsrom som står til deres disposisjon.

Overnatting

Åsane folkehøgskole har syv internatbygg. Hvert bygg består av åtte til tolv dobbeltrom. Som regel er det to rom som deler bad og toalett. Vi har også et begrenset antall enkeltrom. På internatene finner du et lite kjøkken med kokemuligheter og kjøleskap, og et trivelig fellesrom på hvert internat.

Måltider:

Dersom det er ønskelig kan måltidene tilberedes på skolens storkjøkken av dyktige kokker, og spises felles i skolens trivelige spisesal.

 

Utendørs:

– På skolens uteområde er det muligheter for grilling, ballspill og lek. Like nedenfor skolen finner du også en liten sandstrand.

– I nærområdet finnes mange fine turløyper enten du ønsker å gå til fjells, eller du vil benytte deg av småveier og turstier i skolens umiddelbare nærhet. Åsanes høyeste fjell, Hylkjeveten (486 moh), ligger i skolens umiddelbare nærhet og er en populær topptur.

– I sentrum av Åsane finner du flere idrettshaller som tilbyr klatring, ishockey, sandvolleyball, curling, turn, skating, squash og mye annet.

– Kort vei til Vestlandets golfperle, Meland golf. Kåret til Norges beste bane i 2007. 

 

Kontakt:

Ta kontakt på post@asanefolk eller telefon: 55 39 51 90 for priser og tilgjengelighet.