På smak av verden Madagaskar lærer og opplever du blanet annet:

På linjen vil du lære mange ulike teknikker, smaker og matkulturer. Sammen med andre matglade vil du lære å lage alt fra enkle retter til eksotiske festmåltider.

Dette er linjen for den matglade og eventyrlystne

Du er kanskje en matglad og aktiv person, nysgjerrig på ulike smaker og matopplevelser eller kanskje du bare vil lære å lage mat.

Hverdagen på smak av verden Madagaskar

En typisk hverdag på linjen er matlaging på kjøkkenet eller undervisning og diskusjoner i klasserommet med ulike tema, utfordringer rundt mat, matkulturer og tradisjoner. Studietur til Ute lager vi gjerne mat på grill, kokegrop, bål eller primus. Madagaskar krever at vi er bra form, så i løpet av skoleåret legger vi inn tid til både turer og treningsøkter og ulike aktiviteter som sykkel, sandvolleyball og discgolf, for å nevne noe.

Linjen krever ingen forkunnskaper om mat, men det vil være en stor fordel om du er matglad og liker å holde deg aktiv.

Studietur: Madagaskar

Vi spiser oss igjennom god lokal mat, opplever lokal matkultur og ulike matmarkeder.

Programmet dag for dag:

Linjelærer Ørjan Teigland

Ørjan er en dreven kokk med mange års erfaring fra hoteller, restauranter og bakeri. Han er opptatt av god smak og gjerne mat fra alle verdenshjørner. Er svært sport- og friluftsinteressert og er også en humørspreder på skolen.

Fag i faget

Søk om skoleplass nå

Søknader tas imot fortløpende og behandles i innkommende rekkefølge. Det er alltid lurt å være tidlig ute.

Vårkurs - Smak av Verden Madagaskar - priser

  • Innmeldingspenger
    kr. 2 600,-
  • Kost og losji
    kr. 52 050,-
  • Semesteravgift
    kr. 4 900,-
  • Linjepris inkl. studietur
    kr. 31 000,-
  • Total:
    kr. 90 550,-