På elektrisk redesign opplever du blant annet:

Et år der du får vokse og utvikle deg innen faget. Du får kunnskap om teknologi og redesign, som du kan ta med deg videre i livet. Et år med lodding, kreativitet og modellbygging. Inspirasjon henter vi fra arbeidene til noen av verdens beste redesignere.

Vil du bruke folkehøgskoleåret til å lære deg å reparere ting? Eller hva med å skape noe nytt? Da er dette riktig linje for deg!

Har du lyst til å skape noe unikt ved å gjenbruke teknologi og elektronikk? På Elektronisk Redesign får du friheten til å jobbe med kreative prosjekter basert på dine egne interesser – helt uten krav til forkunnskaper! Linjen handler om å gi nytt liv til gammelt elektronisk avfall og utvikle innovative løsninger med bærekraft i fokus. Uansett om du vil bygge en lampe, lage en Bluetooth-høyttaler, eller designe din egen synthesizer, er det kun fantasien som setter grenser!

Elektrisk Redesign

Vi lever i en verden der overforbruk og elektronisk avfall er store utfordringer. På Elektronisk ReDesign blir du en del av løsningen, ved å jobbe med bærekraftige teknologiprosjekter som både reduserer avfall og fremmer kreativ tenkning.

Undervisning

Gjennom året får du veiledning av engasjerte veiledere og gjester. På studietur til Japan skal vi blant annet besøke Miraikan Museum of Emerging Science and Innovation for inspirasjon og faglig påfyll.

Hverdagen på Elektrisk Redesign

Linjerommet til Elektrisk Redesign fungerer også som et verksted og arbeidsrom som du disponerer hver dag. Her har du din egen arbeidsplass hvor du kan jobbe med prosjektene dine. De fleste oppgavene er prosjektbaserte, og elevene arbeider enten alene, eller i mindre grupper.

Gjennom veiledning fra engasjerte lærere får du oppdage nye teknikker og bygge noe du virkelig brenner for. Hver oppgave avsluttes med en felles gjennomgang der vi deler erfaringer vi har gjort oss.

Studietur: Japan

Studieturen til Japan gir deg innsikt i hvordan en av verdens ledende teknologinasjoner kombinerer tradisjon og innovasjon. Du vil besøke høyteknologiske museer, utforske elektronikkdistriktet i Akihabara, og få dyp innsikt i Japans rike kulturarv.

Forslag til program dag for dag:

Elektrisk Redesign er for deg som:

– Vil bruke din kreativitet til å utvikle teknologiske løsninger med bærekraftig fokus.

– Er nysgjerrig på å lære hvordan man gjenbruker og redesigner elektroniske komponenter.

– Ønsker å utvikle dine egne prosjekter og idéer uten behov for forkunnskaper.

Fag i faget

Søk om skoleplass nå

Søknader tas imot fortløpende og behandles i innkommende rekkefølge. Det er alltid lurt å være tidlig ute.

Elektrisk Redesign - priser

  • Innmeldingspenger
    kr. 2 600,-
  • Kost og losji
    kr. 94.300,-
  • Semesteravgift
    kr. 9 800,-
  • Fellestur
    kr. 5 000,-
  • Linjepris
    kr. 39.000,-
  • Total:
    kr. 150.700,-