Skolearrangement

Helgene på folkehøgskolen kan være like travle som ukedagene. Vi har som regel undervisning på dagtid, og de fleste lørdagskveldene legges det opp til trivelige arrangementer der alle elevene deltar

Elevkvelder

To til tre ganger i måneden er det elevkvelder. Da arrangerer en av linjene en festkveld for resten av skolen. Elevkveldene inneholder underholdning fra scenen, god mat, gjerne leker og konkurranser, og det kan være temakvelder som latin-amerikansk aften, 80-tallsparty, Irsk aften, revy, dans, teater, sang og musikk. Her er det bare å komme opp med gode idèer.

I tillegg til elevkveldene har vi «stippekvelder», kvelder der stipendiatene i samarbeid med elever er ansvarlig for opplegget. Det arrangeres også filmkvelder og turneringer av ulike slag. På nyåret pleier elevrådet å stå i spissen for et nyttårsball.

Fellesprosjekt - Musikal

Produksjonen av musikal er en årlig tradisjon der vi setter av en periode på to uker hvor den vanlige timeplanen må vike, og alle elever og ansatte jobber med et felles prosjekt.

Etter en intens periode med øving på sang, dans, musikk og tekst, produksjon av kostymer og kulisser, ender det hele i en musikal som ble vist frem til venner, familie og andre skoler