Skolens kjøkken

Trivsel rundt matbordet er en viktig del av folkehøgskolemiljøet, og som elev på Åsane folkehøgskole spiser du alle måltider i skolens spisesal i fellesskap med de andre elevene. Personalet på skolens storkjøkken, setter sin ære i å invitere til velsmakende og næringsrike måltider.

Norsk mat står selvsagt på menyen og varierer fra risgrøt og betasuppe til festmat som pinnekjøtt, biff og ovnsbakt laks- og ørretfilet osv.

Som du kan lese om andre steder på nettsidene, har skolen studieturer med reisemål over store deler av verden; India, Kina, Mexico, Cuba, Spania, Irland, England, Nepal og Nord Amerika. Dette kan gjenspeiles i menyen. Én dag i uken serveres internasjonal mat med utgangspunkt i disse reisemålene.

I løpet av skoleåret blir det også satt opp kulinariske temauker. Aktuelle tema kan være: Pasta, norsk tradisjonsmat, mexikansk mat, eller internasjonal mat der retter fra flere forskjellige land kan stå på menyen.

Opptaket starter 1. februar og fortsetter til skolen er fulltegnet. Søk gjerne allerede nå for å sikre deg plass!