Skolens kjøkken
Trivsel rundt matbordet er en viktig del av folkehøgskolemiljøet, og som elev på Åsane folkehøgskole spiser du alle måltider i skolens spisesal i fellesskap med de andre elevene. Personalet på skolens storkjøkken, setter sin ære i å invitere til velsmakende og næringsrike måltider.
Norsk mat står selvsagt på menyen og varierer fra risgrøt og betasuppe til festmat som pinnekjøtt, biff og ovnsbakt laks- og ørretfilet osv.
Som du kan lese om andre steder på nettsidene, har skolen studieturer med reisemål over store deler av verden; Malawi, Japan, Mexico, Cuba, Irland, England, Nepal og Nord Amerika. Dette kan gjenspeiles i menyen. Én dag i uken serveres internasjonal mat med utgangspunkt i disse reisemålene.
I løpet av skoleåret blir det også satt opp kulinariske temauker. Aktuelle tema kan være: Pasta, norsk tradisjonsmat, mexikansk mat, eller internasjonal mat der retter fra flere forskjellige land kan stå på menyen.



