Elevkvelder

Helgene på folkehøgskolen kan være like travle som ukedagene. Vi har som regel undervisning på dagtid, og de fleste lørdagskveldene legges det opp til trivelige arrangementer der alle elevene deltar.

 

To til tre ganger i måneden er det elevkvelder. Da arrangerer en av linjene en festkveld for resten av skolen. Elevkveldene inneholder underholdning fra scenen, god mat, gjerne leker og konkurranser, og det kan være temakvelder som latin-amerikansk aften, 80-tallsparty, Irsk aften, revy, dans, teater, sang og musikk. Her er det bare å komme opp med gode idèer.

 

 I tillegg til elevkveldene har vi «stippekvelder», kvelder der stipendiatene i samarbeid med elever er ansvarlig for opplegget. Det arrangeres også filmkvelder og turneringer av ulike slag. På nyåret pleier elevrådet å stå i spissen for et nyttårsball.

Hvert år setter vi opp en stor musikal og inviterer foreldre og foresatte til festmiddag og forestilling. Ut over dette skjer det alltid mye gøy som elevene selv drar i gang i løpet av skoleåret.