Studieturer på Åsane folkehøgskole

Elevene på Åsane folkehøgskole har et svært bredt utvalg i studiereiser på de forskjellige linjene på skolen. Skolen har også tilbud om reise til Nepal som et av våre valgfag. Under kan du lese mer om de forskjellige studieturene våre.

Explore Nepal:  Nepal

Explore Nepal er et valgfag for deg med reiselyst og som ønsker å oppleve hverdagslivet, naturen og kulturen i fjellandet Nepal som er blant de aller fattigste landene i verden.

Arkitektur og design: Japan

Studieturen i vårsemesteret går til Japan, et helt spesielt land der mye spennende skjer innen teknologiutvikling og produktdesign. Vi besøker flere nyere arkitekturprosjekter, både sentralt i Tokyo og i regionen.

Animasjon og grafikk: Japan

Linjen reiser på linjetur til Tokyo i Japan. Her besøker vi blant annet animasjonsfestivalen Tokyo Anime Award Festival, der vi får se animasjonsfilmer fra hele verden, og lytte til og treffe animatører fra industrien.

Skriveverkstedet: Irland

I vårsemesteret reiser vi på en toukers studietur til Irland – landet med flest Nobelprisvinnere i litteratur i forhold til folketallet. Dublin ble grunnlagt av vikinger for 1200 år siden, og er i dag et perfekt utgangspunkt for å utforske landets stolte litterære tradisjoner.

Latin-Amerika – Cuba og Mexico

Turen går sørover fra Mexico City, og du får du se og oppleve mangfoldet i drakter, skikker, kunst og kultur. Du får et innblikk i landenes historie og du får et nærmere kjennskap til de utfordringene ulike urfolksamfunn står over for i vår tid.

Musikal og performance: København, Berlin, Paris og London!

På våren drar vi på interrail til musikalens og kabaretens gullgruver – storbyene København, Berlin, Paris og London. På reisen får vi noen fantastiske opplevelser sammen og massevis av inspirasjon fra forestillinger og workshops med profesjonelle scenekunstnere.

Revy og teater: Interrail – København, Berlin, Paris og London.

Linjeturen blir interrail der vi går på toget i Bergen og stopper i København, Berlin. Paris og London. Reisen vil gi oss noen fantastiske opplevelser og massevis av inspirasjon fra forestillinger og workshops med profesjonelle scenekunstnere i Europa.