fbpx

Opptaket starter 1. februar, men du kan søke allerede nå.

Opptaket starter 1. februar, og fortsetter til kursene er fulltallige. Plassen ved Åsane folkehøgskole bekreftes ved at man betaler innmeldingspenger på kroner 2100,-.

Elevene har 14 dagers ubetinget angrerett, regnet fra forfallsdato på innmeldingspengene.

SØKNAD OG OPPTAK

Skolen har 18-årsgrense, du må være fylt 18 år i løpet av høstsemesteret. Vi vurderer alle søkere som fyller alderskravet. Det er viktig at du skriver utfyllende om deg selv i søknaden. Dersom du har erfaring fra frivillig organisasjonsliv er det fint om du tar med noe om dette, (f.eks. idrett, kultur, politikk). Skriv også noe om hvorfor du søker og hvilke tanker du gjør deg om skoleåret.

Vi ber om at du legger ved vitnemål eller karakterutskrift fra den siste skolen du gikk på. Vi ser ikke så mye på karakterer, men om du har stort fravær kan det være lurt å forklare dette.

Dersom det er det er forhold knyttet til din helse som skolen bør kjenne til ber vi deg ta kontakt med skolen direkte på telefon nr 55395190.

Opptaket starter 1. februar og fortsetter til kursene er fulltallige. 

STUDIEPOENG

Skal du studere videre på høyere offentlig utdanning, enten høgskole eller universitet, får du med deg to tilleggspoeng for fullført skoleår. Et fullført skoleår er når du har minimum 90% fremmøte.

Etter året på folkehøgskole vil du få et vitnemål hvor det står hvilke fag du har tatt og hva dere har vært igjennom. 

Opptaket starter 1. februar og fortsetter til skolen er fulltegnet.