Korseminar

Åsane folkehøgskole arrangerer jevnlige korseminar. Mange av skolens korseminar arrangeres i samarbeid med kor i Hordaland, men er åpne for alle. Noen korseminar arrangeres som rene prosjektkor der vi samler interesserte sangere til en eller flere øvingshelger der vi jobber frem mot en avsluttende konsert eller forestilling.

 

I forbindelse med Kulturfest Åsane har vi flere ganger etablert et stort festivalkor som jobber frem mot en stor konsert under kulturfestivalen.
 Målet med våre korseminar er først og fremst å fremme gleden ved å synge sammen, og alle, også de som vanligvis ikke synger i kor, er velkomne til å delta.

 

"Det er "folket som gjør stedet" synes jeg, og akkurat denne folkehøgskolen har et inspirerende kollegium - fra rektor til strikkeinstruktør, husmor til gymlærer - med utrolig mye karisma, varme og entusiasme, som gjør sitt beste for at elevene skal få et så flott og givende år som mulig. Den store variasjonen i klasser syntes jeg gav en deilig mangfoldig elevgruppe som spente fra trenings-, verdenskultur- og globentrotterentusiaster til skaper- og kunstnersjeler. Uansett interesse tror jeg mange vil kunne finne seg til rette - og finne gode venner! - på en så fin, varm og spenstig skole som Åsane folkehøgskole er!"

Margrethe